Procesul creativ pentru agenda datată cu luna pentru 2021 a fost foarte productiv. Au ieșit la final, moșite de multe contributoare de text și artiste două agende pereche: Luna Lila 2021 pentru femei și Crai Nou 2021 pentru bărbați.

Pentru mai multe imagini din interior și comandă accesați secțiunea magazin pe site Sori cu luna aici.

Agendele sunt datate cu luna și cu semnele zodiacale și invită la o călătorie conștientă de influența fazelor lunii în corp pentru 2021.

Ambele agende aduc, pe lângă liniaritatea calendarului solar, gândirea ciclică conectată la lună cu fazele și influențele ei  asupra corpului și emoțiilor noastre. Ambele includ la începutul fiecărei luni un calendar circular care invită la cartografierea proceselor de viață (emoții, comportamente, menstruație in cazul femeilor) în funcție de lună.

Luna Lila 2021 este o splendoare de artă cu peste 20 de persoane care au contribuit texte și artă. Agenda-Jurnal este un instrument de reflecție și integrare pentru femei care doresc:    * să crească conștiența și ancorarea în energia feminină și * să manifesteze echilibrat energia feminină și masculină.

Agenda Luna Lila 2021 pentru femei conține:

* informație detaliată cu fazele și semnele zodiacale prin care trece Luna în fiecare zi

* incursiune în astrologie și astronomie practică (lună nouă și plină, solstiții, echinocții, eclipse)

* inspirație pentru reconectarea la esența feminină în corp de femeie și pentru menstruație conștientă

* calendar circular pentru cartografierea ciclicității feminine (valabilă și pentru femeile care nu mai au menstruație ce se pot raporta la fazele lunii de pe cer)

* practici de feminitate întrupată pentru fiecare lună a anului

* întrebări și spațiu de reflecție individuală

Recenzii editoriale:

“Am primit-o direct în cabinet acolo unde facilitez vindecare și primesc și eu la rândul meu vindecare și am strâns-o efectiv în brațe… Foarte plăcut sentiment a fost să o răsfoiesc. Am luat și Crai Nou apropiaților bărbați din viața mea. Va fi interesant să port discuții poate peste câteva luni despre ce a adus această armonizare la ritmurile lunii pentru bărbați.” Magda Asaftei, Terapeut Bowen, Facilitatoare de comunitate

” Cât e de frumoasă agenda…..atâta culoare, iubire si artă în coperțile Lila. Se simte atâta iubire si grijă în realizarea ei. Mi-a atins sufletul să văd armonia dintre astrologie, practici feminine, ciclicitate și Artă! M-am simtit binecuvântată să simt energia fiecărei artiste care a contribuit, să le descopar și să le simt. O agenda care este un proiect colectiv feminin atat de special. Multumesc!” Lia Bolte, Femeia Trezită, www.femeiatrezita.com

” O agendă hrănitoare pentru femei! A fost o mare încântare să descopar practicile feminine pentru fiecare lună, informații utile astrologice despre Luna Nouă și Luna Plină. Pe mine mă ajuta această perspectivă astrologică în practica mea șamanică!Un plus foarte, foarte hrănitor pentru agendă!”  Olimpia Mioara Mireștean, Șaman/ Ritualurile Lunii

Agenda Crai Nou 2021 (click pentru descriere deliată și imagini din interior)

 Agenda Crai Nou 2021 pentru bărbați se raportează atât la harta solară (mișcarea Pământului în jurul Soarelui timp de un an) cât și la tranzitul secundar al Lunii prin harta zodiacală în fiecare lună. Agenda include un ghid practic de conștientizare și ancorare în ritmurile naturii și oferă repere pentru a trăi conectat la ritmurile anotimpurilor și a conecta interiorul cu exteriorul pe parcursul unui an.

Agenda include un ghidaj și inspirație pentru a trece de la planificarea dominant liniară la integrarea ciclicității naturii, considerând circularitatea proceselor de viață și ritmurile organice ale vieții.

Activitățile incluse în agendă în funcție de fazele lunii sunt structurate:

* pe anotimpuri, cu echinocțiile și solstițiile ca reper de momente de noi începuturi în timpul anului (conectând sarcinile exterioare cu munca interioară a fiecăruia);

și * pe domenii de activitate: grădină, gospodărie, pivniță și pescuit.

Crai Nou ADUCE:

* informații utile legate de activități pentru bărbați în funcție de fazele lunii.

* invitația de aliniere cu ciclurile naturii și ale pământului care îți influențează corpul și emoțiile.

* o etică de lucru și viață în armonie și respect față de natură.

Recenzii editoriale:

“… oameni de business se orientează după ciclurile din natura pentru a lua decizii…nu doar femeile. Și iată că în sfârșit există o agendă care să îi ajute pe bărbați să conștientizeze armonizarea cu natura, să își locuiască propria forță faptică, în armonia interiorului cu exteriorul. O agendă care poate facilita conștientizări personale și poate fi un ghid de navigare prin an.” Cristina Dinu-Popa, Psiholog

Vezi și secțiunea podcast Sori cu Luna, episodul nr 7. unde Ina Curic, gazda Sori cu Luna, și Ioan Abageru, oenolog din spatele agendei Crai Nou, vorbesc despre influența lunii asupra bărbaților și călătoria în cuplu cu Luna – ce ar aduce special ca și conexiune și comunicare în relații femei-bărbați.

Agendele pot fi comandate ca un dar special, pentru călătorie și reflecție ghidată de lună pe Sori cu luna aici.

Folosiți Cuponul CUPLU La ieșire de pe site, pentru extra-reducere dacă luați ambele agende.

www.soriculuna.ro/magazin

5 thoughts on “Agende 2021 datate cu luna: Luna Lila & Crai Nou”

 1. Salut,

  Am achizitionat si eu agenda, sunt incantat de ea, insa din pacate nu imi satisface pe deplin partea organizatorica. Fiind o agenda deja organizata dupa un anumit tipar, te constrange sa lucrezi in acel fel.
  Consider ca in planificarea e nevoie de o abordare mai sistematica, plecand de la obiectivele anuale-> lunare -> saptamanale -> zilnice.
  Altfel, e putin cam haotic sa incep sa umplu agenda de continut pe zile, fara sa am un mic sumar al intregului an.
  Eu as fi preferat mai multe pagini goale, la sfarsit sau la inceput, pentru a putea nota chestii care nu sunt legate de o perioada fixa, sau care nu isi gasesc loc in tiparul agendei.

  Multumiri!

  1. draga Ilie, apreciez feedback-ul! oare despre Crai Nou vorbesti sau despre Luna Lila? Da, a lucra pe obiective sistematic e un model mainstream yang pe care l-am evitat intentionat la Luna lila insa am inclus o pagina speciala la Crai Nou, plus mai multe pagini goale la Crai nou. Exista insa un sumar al anului, la inceput, si un desfasurator al fiecarei luni la inceput de luna. Asta nu te ajuta in ce spui?
   Mai multe pagini goale si mai multa structura, Notat pentru proiecte viitoare! multumim!

  1. draga mea, semnele din dreptul fiecarei zile sunt simbolurile zodiilor prin care trece Luna. vezi harta de la inceputul agendei care are simbolul si numele alaturat:o) asa poti fi atenta la semnificatia fiecarei zodii si sa observi cum fluctueaza energia emotionala in functie si de zodii.

Lasă un răspuns