fbpx

Invitație la șezătoare cu joc, cântec și poveste.

Activitate care se organizează la cerere, după invitație, sau in cadrul unor programe mai extinse.

De la începutul timpurilor, oamenii au țesut povești în cerc, în jurul focului, pentru a înțelege lumea și a da sens vieții. Poveștile, miturile, legendele date mai departe din generație în generație în diferite culturi au adus la lumină teme universale vizavi de sensul vieții și al omului în lume cu repere pentru traseul creșterii spirituale și maturizării emoționale.

Poveștile nasc emoții, reflecții, identificări arhetipale și aduc ghidaj pentru a naviga complexitatea vieții și a proceselor de creștere interioară.

 

Sori cu Luna aduce povești cu sensuri de descifrat despre soarele și luna din interior și cum îi ținem în relație de iubire în fiecare și în relațiile personale.

Spațiul este deschis pentru împărtășirea de povești personale în jurul puterii feminine și a răscumpărării femininului prin poveste.

De la povestea și revendicarea numelui, la povești pe care le continuăm din familiile noastre, împărtășim și descifrăm sensuri împreună.

Din tolba de poveste Sori cu Luna, o poveste haitiană despre solidaritatea feminină și o poveste africană despre călătoria fiecărei femei spre găsirea unicității proprii.

*

Ina e îndrăgostită de povești și arhetipul femeii sălbatice din 2004 de când a intrat în lumea țesută de Clarissa Pinkola Estes cu “Femei care aleargă cu lupii”, carte de referință pentru femei disponibilă acum și în română.

Imaginează Creativ acum povești pentru adormit copiii și trezit adulții, captând și rescriind sensuri noi pe Sori cu Luna & Imagine Creatively. https://imaginecreatively.com/

In wolf skin with a Lady Hawk wing. Photo Oberg Photographics