fbpx

Cortul Roșu Evenimente Live

Bun venit la singura parte a Cortului Roșu publică în afara momentelor în care redeschidem toată Biblioteca Vie!
Aceasta este accesibilă nelimitat pentru surorile Cercului Interior, pe care te invităm să îl explorezi dacă e pentru tine!

De luni până duminică, urmărind vibrația fiecărei zile a săptămânii și temele alese, am adus provocări în gândire, creat experiențe de practică feminină, conexiune și împărtășire pe cerc. 

Aceste 7 evenimente live introduc teme importante de sănătate feminină, cu practici feminine introductive,  întrebări și răspunsuri.

Partea de practică feminină aprofundată din aceste întâlniri este privată, doar pentru Cercul Interior. 

Te invităm să ieși din rolul de spectator pentru a fi spect-ACTOR. 

Prezența se exersează, creativitatea se educă și deschide progresiv, practica se întrupează.

Cercul Interior are multe alte contribuții decât continuarea acestor sesiuni cu practici private.

 Haide să creștem această mișcare de femei conștiente împreună!

Și hai să ne spui cum te ating aceste teme în Cortul Roșu pe grupul pe Facebook Sori cu Luna. Să-ți aducă bucurie și inspirație!

Ceremonia de deschidere a Cortului Roșu, Live, publică

Ceremonie de deschidere: bun venit la cortul roșuLuna Roșie și Firul Roșu ca daruri pentru femei, cu poezie, cântec și bio-field clearing pentru a alchimiza în putere câmpul de durere feminin.

Cu:

Ina Curic – inițiatoarea Sori cu Luna, gazdă la Cortul Roșu, specialistă în pace și conflicte.

Elena Shulea, care lasă muzica să se exprime, cu experiență cercetător etnomuzicolog.

Am ales să las sunetele să curgă prin mine, în slujba umanității. Nu, nu sunt doar cuvinte sau cuvinte mari. Este ceea ce este. Astăzi, cu recunoștință, las cântecele să curgă prin mine, căile de vindecare a vocii să se arate, îmbăierile sonore ale adâncurilor să fie. Astăzi asta sunt.

Lavinia Matei, terapeută holistică ce lasă scrisul să se manifeste prin ea. Sunt o femeie total dedicată procesului de transformare si de evolutie, aflată  pe calea sufletului. Sustin femei in călătoria de vindecare si maturizare a fetiței interioare.

Scriu, sau mai bine zis, las scrisul să se manifeste prin mine.

 

Iulia Barbu– terapeut în lucru cu Medicina Energetică Șamanică și Biofield Healing. Fondatoarea comunității Aliniere Energetică. Sunt mamă, soție, antreprenoare și terapeut. Lucrez cu medicină energetică șamanică și cu Biofield healing. Întotdeauna am fost pasionată de tot ceea ce înseamnă manifestare și despre cum putem să ne folosim de puterea creatoare pentru a ceea în viaț noastră acele lucruri care ne aduc împlinireși bucurie. Prin programele pe care le facilitez, ajut oamenii cu care lucrez să iasă din identitatea rolului de victimă (atunci când simți că nu ai de ales, că nu ai nici un control asupra vieții tale, că lucrurile ți se întâmplă din exterior, puterea este undeva în afara ta)  își amintească cine sunt ei cu adevăratființele infinite care sunt, și cum anume  se conecteze cu geniul lor creator pentru a crea viața pe care și-o doresc. Organizez cursuri, grupuri de mastermind, sesiuni de bio field healing, terapii 1 la 1, cercuri Munay Ki. 

 

Plăcerea sacră – portal spre vindecarea emoțională a femeilor

Sexualitate și spiritualitate în tantra. Stări intense de plăcere sacră, stări de vid al inimii, de alchimie interioara puternică ce aduc conectare profundă cu Mama Divină. Importanțîmpărtășirii și sustinerii între femei privind stările erotice sacre pe care le putem accesa și care ne duc rapid în dimensiuni elevate și ne rafineaza profund sexualitatea, vindecându-ne de rușine șvinovăție. Sânii ca portal de plăcere și onorare a feminității. Partea practică va fi meditativă urmată de masajul sânilor – o practică de iubire față de sine.

 

Cu Camelia Bulea – coach, terapeut de masaj tantric & taoist ce adoră să ghidez femeile în stări meditative profunde.

Sunt o femeie care încă de fetiță mă luptam pentru apărarea imaginii și a drepturilor femeilor. Acea luptătoare a revenit la viață în 2019, când am fondat Megami Women’s Coaching și mi-am asumat misiunea de a ghida și a oferi spațiu femeilor în căutarea puterii lor creatoare prin integrarea erosului pur și a plăcerii sacre.

Pentru partea de practică, doar pe Cercul Interior Pregătește un ulei presat la rece pentru partea de masaj – recomandări ulei migdale, măsline.

 

Sângele sacru și întoarcerea la Mama Pământ: înțelepciune din tradiția Bunicilor Ancentrale din Anzi

Ce este trezirea pântecului? Ce aduce menstruația conștientă? Cum putem accesa ghidajul Mamei Pământ?

Două motive principale pentru care e important să dăm sângele înapoi Pământului pentru propria noastră trezire și claritate pe calea misiunii personale și pentru cum susținem curățarea  care se intâmplă prin pântecul nostru a tututor relațiilor noastre.

 

Cu Laura Maria Yarafemeie trezită aflată în serviciul Mamei Divine și a reancorării femininului sacru în corp de femeie, este mamă, povestitoare, călătoare în lumile nevăzute, moașă a transformării și oracol al Pântecului. Formată în Womb Awakening și Biomancy cu Seren și Azra Bertrand, în Aura Reading și în Memoria Ancestral da Tribo da Lua în Brazilia, conectată cu practicile shamanice și cu medicina sacră a Reginei Pădurii, Laura lucrează ca Terapeut holistic de peste 12 ani, prin citirea aurei, vindecarea copilului interior, trezirea pântecului și menstruație conștientă.

Onorarea strămoașelor pe linie feminină, precum și a femeii care ești

  • Ce aduce șamanismul pentru călătoria de vindecare personală?
  • Valorizarea rădăcinilor noastre culturale ancestrale.
  • Exercițiu de echilibrare feminin-masculin.
  • Conexiune la puterea strămoașelor noastre, cu alchimizarea durerii lor.
  • Călătorie șamanică cu parte de integrare – accesibilă in Cercul Interior

Pregătește o lumânare pe care să o aprinzi, un jurnal și pix.

Cu Olimpia Mioara Mireștean, practicantă șamanică. A trecut prin mai multe școli internaționale de șamanism și a lucrat cu șamani din lumea întreagă: 7 ani șamanism siberian în paralel cu șamanismul sud-american din Roata Medicinei, Cursuri cu șamani siberieni și șamani ai tradiției celtice și nord-europene, Plante în jungla peruană și cursuri cu șamani queros (tradiția inca), Șamanismul arhetipurilor și practicilor feminine,  Șamanismul albinelor și al viselor. Toate acestea au făcut-o să se descopere și să se apropie tot mai mult de tradiția noastră veche, astfel încât a ajuns să practice ritualuri vechi foarte frumoase, autentice. De ce? Pentru că NU ne-am născut întâmplător în acest popor! 

Astăzi are tehnici unice de lucru, îmbinând armonios șamanismul cu human design și practicile feminine. A organizat și susținut peste 220 de ateliere și tabere de dezvoltare personală și spirituală în țară.

 

Ușurință, Siguranță și Putere, în corp de femeie: Dans arhetipal și practici somatice

Vino îmbrăcată lejer pentru o experiență de dans arhetipal feminin. Secvențe de dans al Zeiței, vechi de 5000 de ani. 

 

Cu Camelia Constantina Moga – Facilitator Dans Terapeutic și Practici Somatice.  Ghidez femeile să aibă o relație sănătoasă cu emoțiile, corpul și harurile lor prin Dans Arhetipal Terapeutic – Goddess Archetypes Dance Therapy, metodă ce folosește secvențe ancestrale de dans pentru a debloca Capitalul Feminin specific fiecărei femei, pentru a-l putea fructifica în toate aspectele vieții personale și  profesionale. Am aprofundat, mai bine de 15 ani, cum energia si corpul lucrează împreună prin Dans (dans conștient, dans contemporan, dans oriental), Qi-Gong, Tai Chi, Yoga și alte metode de dezvoltare personală și spirituală cu traineri locali și internaționali.  Îformare în prezent ca terapeut Somatic Experiencing- o metodă psiho-somatică dezvoltată de Dr. Peter Levine pentru identificarea şi vindecarea traumelor fizice şi emoționale.

Binecuvântarea pântecului- Ritual Munay Ki 

Munay Ki, din tradiția șamanică din America de Sud, Amazon și Anzi, include 9 rituri străvechi care au fost aduse publicului
internațional prin lucrul lui Alberto Viloldo, antropolog medical ce a studiat aceste tradiții și a fost inițiat pentru a loe da mai
departe. Ritualul de binecuvântare al pântecului, numit al 13-lea în loc de al 10-lea pentru că energia feminină nu este liniară,
este primit mai recent prin partenera lui Alberto Viloldo – Marcela Lobos.

 

Deschidem spațiul sacru, primim transmisia ritualului și vom practica cum să-l dăm mai departe, pe zoom cu o parteneră într-o cameră separată. Dacă aveți cu cine practica acasă, puteți face asta în intimitatea casei voastre.

 

Cu Andreea Munteanu – Călăuzitoare de suflete, ghid spiriual, terapeută. Face terapii șamanice, citiri Akasha, realinierea sufletului,
curățarea proprietății. Andreea face viața magică!

În practica privată din Cercul Interior –  am învățat să dăm ritualul mai departe. 

Eveniment cu care vom sărbători în Cort Roșu împreună ulterior – amânat pentru următoarea dechidere a Cortului Roșu

Vocea în corp de Femeie: Cum exprimăm vocea din conexiunea cu corpul și cu feminitatea noastră? 

Mișcare și explorare vocală.

cu Maria-Alexandra AnușcăCântăreață de operă, iubitoare de muzică și de frumos, călătoare prin lume și spre Sine. În toate drumurile și căutările mele din ultimul decenii s-au petrecut înțelegeri pe care acum le aduc în mijlocul femeilor. Este o bucurie și o onoare să îmi cânt vocea în acest corp de femeie.

Ceremonie de inchidere Cortul Roșu: Rolul femeii în lume

Conexiune cu cercul mare de femei care a accesat si va accesa spațiul de Cort Roșu deschis acum cu Iunia Pașca.

Cântec de putere feminină de la Ana Maria Suto prin toba si vocea cu spirit a Oanei Mic. 

Ritual rugăciune cu Ella Costan, preoteasă eseniană.

 

Femininul înapoi în ecuația divină. Cum arată Biserica Eseniană din care femeile nu au fost excluse?

Cum arată o preoteasă modernă? Ritual și rugăciune cu preoteasă eseniană.

 

Cu ElLa Costan – Preoteasă eseniană, Îndrumător spiritual, formator și lifecoach. Studiez de 8 ani NMG (Noua Medicină Germanică), Recall Healing, Wingwave, NLP (Programare Neuro Lingvistică – funcționarea creierului), Psihogenealogie (Rearanjarea membrilor familiei, traume transgeneraționale, Arborele Genealogic), Reiki Usui Tradițional, Comunicare cu Îngerii, Aromaterapie,Vindecare Spirituală Activă. 

& la Tobe Oana Mic, Tobe cu Spirit

Hai cu noi în Cercul Interior al Cortului Roșu

Pentru a accesa partea de practici private a fiecărui interviu live inclus aici + toate înregistrările de la summit și alte interviuri care nu au fost făcute publice+ alte contribuții din redeschideri ulterioare ale acestui summit.