fbpx

Viziune de suroritate, platformă de colaborare, reflecție și co-creație.

Sori cu Luna este un Făt-Frumos și o Cosânzeană de poveste, doi în unu.

Are direcție și viziune clară, cu sămânța plantată în mai multe inimi, de a aduce împreună pentru co-creație și transformare femei ancorare în puterea lor feminină, femei interesate de parteneriatul interior și de relații armonioase cu bărbați în afară. Și desigur bărbați parteneri interesați să susțină același parteneriat pentru pace în interior și în afară.

 

Se lasă în același timp în misterioasa curgere a energiei, ghidată de lună și de iubitul ei secret, Soarele. Dă timp procesului vieții și acceptă că misterioasa sămânță își va lua timpul și hrana de care are nevoie să devină puternică, să facă fructe pentru o mare petrecere de proporții de nuntă cosmică și să împrăștie semințe pentru o lume minunată în care bucuria să fie stăpână deplină.

Pe bune.

Intenția din spate este de a deschide o platformă de colaborare, reflecție, lucru împreună și co-creație pe marea temă a umanității: pacea dintre principiile feminin și masculin, în fiecare dintre noi și în relațiile cu celelalte oglinzi de creștere din jurul nostru.

Femei și bărbați conștienți care reașează divinitatea la locul ei cuvenit, în interior și în relație. Care sărbătoresc, protejează și susțin viața, dedicați unor principii mai înalte.

Să începem cu femeile care vin împreună. Simplu. Conectate la rădăcinile noastre culturale, cu toate lecțiile și călătoriile din afară, și mai ales ancorate în corp, adevăratul maestru și cu natura ca ghid.

Și să continuăm apoi cu zestrea culturală nouă pe care să o dăm fetelor noastre. Credințe despre cât de magic și special este corpul de femeie și cât de sacru este sângele. 

Ca să crească aripi de fluture si să trăiască fericite până la adânci bătrânețe, bucurându-se de toate etapele vieții de femeie. Împreună cu noi, mame, mătuși, surori, prietene.

Un vis în cel mai adevărat sens al cuvântului – de mesager pentru a extinde cercul conștienței. Începând cu credința că …

  • pacea asta e posibilă, realizabila și a noastră abilitate responsabilă de asumat
  • bucuria și armonia sunt drepturile noastre depline din naștere
  • viața este orgasmică prin simpla respirație
  • jocul de-a v-ați ascunsa e mai frumos împreună, și că
  • totul este un mare joc până la urmă.
 
Foto de Kathrin Weident, Petrecere Roșie la București


Cine e deschis(ă)și rezonează e invitat(ă) la joc.

Cine nu, îi urăm mult noroc.

Poate vremea lupilor singuratici nu s-a dus. Dar a venit vremea femeilor trezite, a “femeilor care aleargă cu lupii”* și care vin în cerc de surori împreună.

____________

“Femei care aleargă cu lupii”- titlul unei cărți superbe de Clarissa Pinkola Estes.