fbpx

Crai Nou 2021 – Agendă datată cu luna pentru bărbați

Prima ediție Crai Nou companion la Luna Lila a fost publicată în 2021. Ne-am bucurat să producem agende pereche care să fie o bază de împărtășire și reflecție în cuplu. Mai așteptăm să auzim de la cupluri și bărbați interesați pentru anii următori, dacă există interes pentru a reveni la acest tandem.

*

Crai Nou 2021 este o agendă datată cu fazele lunii și cu semnele zodiacale care aduce, pe lângă liniaritatea calendarului solar, gândirea ciclică conectată la lună cu fazele și influențele ei asupra vieții pe pământ.

Agenda te ajută să conștientizezi variația energiei transmisă de lună în funcție de fazele ei pentru o planificare mai eficientă în toate domeniile de activitate.

 Crai Nou se raportează atât la harta solară (mișcarea Pământului în jurul Soarelui timp de un an) cât și la tranzitul secundar al Lunii prin harta zodiacală în fiecare lună. Agenda include un ghid practic de conștientizare și ancorare în ritmurile naturii și oferă repere pentru a trăi conectat la ritmurile anotimpurilor și a conecta interiorul cu exteriorul pe parcursul unui an.

Agenda include un ghidaj și inspirație pentru a trece de la planificarea dominant liniară la integrarea ciclicității naturii, considerând circularitatea proceselor de viață și ritmurile organice ale vieții.

Activitățile incluse în agendă în funcție de fazele lunii sunt structurate:

* pe anotimpuri, cu echinocțiile și solstițiile ca reper de momente de noi începuturi în timpul anului (conectând sarcinile exterioare cu munca interioară a fiecăruia);

și * pe domenii de activitate: grădină, gospodărie, pivniță și pescuit.

Crai Nou ADUCE:

* informații utile legate de activități pentru bărbați în funcție de fazele lunii.

* invitația de aliniere cu ciclurile naturii și ale pământului care îți influențează corpul și emoțiile.

* o etică de lucru și viață în armonie și respect față de natură.

Agenda include atât gândire și planificare liniară, axată pe obiective și acțiuni în intervale de timp clare, cât și gândirea ciclică, în sincron cu fazele lunii care lasă spațiu pentru consolidare, reflecție, evaluare.

Agenda oferă ghidaj pentru observare și reconectare la natură care oferă repere pentru procesele de viață interioare – înțelegând semnele zodiacale pe care Luna le tranzitează la fiecare 29 de zile, care sunt, de asemenea, incluse.

Bărbații au potențial să simtă mai puternic energia fazelor lunii în absența unui ciclu menstrual, cum este cazul femeilor, la care acesta poate fi defazat față de ciclul lunii.

Agenda Crai Nou este pentru tine DACĂ…

… vrei un ghid practic de activitate ce urmează ritmurile naturale pentru mai multă eficiență în toate domeniile vieții.

… ai nevoie de repere pentru a planifica activitățile tale în funcție de fazele lunii, care să îți permită să lucrezi cu energia naturii nu împotriva ei.

… vrei un instrument de planificare și reflecție care să sprijine energia ta masculină de acțiune și focus cu conștientizarea influenței emoțiilor și a corpului…

… vrei o alternativă la presiunea de a fi în activitate constant și liniar, ignorând emoțiile și corpul

… ai obosit să planifici liniar și rigid obiectivele tale de lucru, cu stresul timpului prea scurt.

… ești mereu în acțiune și simți nevoia de respiro și reflecție pentru a consolida lecțiile învățate.

Recenzii:

“Aveam de gând să-mi fac un jurnal al stărilor mele emoționale din fiecare zi, combinat cu fazele lunii și zodia în care aceasta se află în fiecare zi, așa că este exact ce îmi doream; faptul că are și micul ghid de folosire mi se pare extrem de util și binevenit.” Bogdan, entuziast ce a descoperit Agenda Crai Nou

“M-am bucurat de ideea acestei agende care aduce conștientizarea atât de necesară a ciclicității existentei și a faptului că suntem una cu natura, nu doar noi, femeile, ci si partenerii noștri! Am luat-o pentru soțul meu și a primit-o mirat, dar bucuros. O să le parcurgem pe amândouă în 2021 în tandem, discutându-le, pentru că sunt un pretext bun de a ne exprima senzațiile și emoțiile.” Anca Culachi-Rosu, artistă care a contribuit artă pentru interior

*