fbpx

Luna Lila Agendă 2020

Agendă datată cu fazele lunii 2020

Agenda poate fi comandată cu reducere specială de Crăciun aici. 

  • Dacă vrei un instrument de planificare și reflecție care să sprijine atât energia ta masculină de acțiune și focus cât și energia feminină de reflecție și ancorare în corp…
  • Dacă vrei o alternativă la presiunea de a fi în activitate constant și liniar, ignorând corpul de femeie…
  • Dacă ai obosit să planifici liniar și rigid obiectivele tale de lucru, cu stresul timpului prea scurt…
  • Dacă ești mereu în acțiune și simți nevoia de respiro și reflecție pentru a integra experiențele…
  • Dacă vrei inspirație zilnică în agendă pentru a te conecta la energia ta feminină și propriul tău ciclu menstrual…

… Hai în călătorie în 2020 cu o agendă datată cu luna pentru femei care doresc să crească energia și puterea de manifestare feminină.

Luna Lila 2020 este o agendă datată cu fazele lunii care aduce, pe lângă liniaritatea calendarului solar, gândirea ciclică conectată la lună cu fazele și influențele ei asupra femeilor.

Agenda Luna Lila 2020 este un instrument de reflecție și integrare pentru femei care doresc să manifesteze echilibrat energia feminină și masculină, sau să crească conștiența și ancorarea în energia feminină.  Include atât gândire și planificare liniară, axată pe obiective și acțiune în intervale de timp clare,  cât și gândirea fluidă, ciclică care lasă spațiu pentru reflecție, creație și exprimare emoție.

Pe lângă calendarul lunar folosit frecvent, fiecare lună conține un calendar circular care invită la cartarea și observarea propriului ciclu menstrual.

În corp de femeie funcționăm ciclic, nu liniar. Un detaliu de diferență biologică esențial care face posibilă reproducerea vieții. Oricât de mult a fost ignorată și distorsionată semnificația menstruației, impunându-se “omul” drept concept neutru care este de fapt după asemănarea bărbatului, ciclicitatea femeii rămâne un reper important pentru cunoașterea și acceptarea de sine.

Podcast gratuit Sori cu Luna pe Anchor FM și Spotify.

Primul episod din podcast despre Agenda Luna Lila si planificare de tip yin sau yang cu Camelia Nistor, Atelier FeminYin.

Agenda conține:

* informații despre ciclicitatea corpului de femeie în acord cu fazele lunii

* întrebări de reflecție despre puterea feminină și echilibrarea energiei masculine

* exerciții și ritualuri de grijă față de sine care captează energia lunii

* spațiu de reflecție și desen pentru latura de creativitate și sensibilitate feminină

* repertoir de adrese cu cercuri pentru femei și femei-ghid care facilitează cercuri și lucrează cu terapii și teme de putere feminină

One thought on “Luna Lila”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *