fbpx

3 ediții de Luna lila

Luna Lila ediția a 3-a, 2022

Continuăm varianta de agendă jurnal color cu 50 de pagini suplimentare față de ediția de anul trecut și mai multe pagini interactive care te invită pe tine, dragă Soră pe cale, să-ți scoți claritatea și creativitatea la iveală.

  320 pagini in total. Ediția 2022 este limitată ca tiraj și se poate comanda AICI.

O agendă jurnal pentru a lucra cu magia Lunii, și a aprofunda misterul feminității. Luna Lila este un instrument de reflecție și integrare pentru femei care doresc să crească conștiența și ancorarea în energia feminină, și să manifesteze echilibrat energia feminină și masculină.

Include atât gândire și planificare liniară, axată pe obiective și acțiune în intervale de timp clare,  cât și gândirea fluidă, ciclică care lasă spațiu pentru reflecție, creație și exprimare emoție. Pe lângă calendarul lunar folosit frecvent, fiecare lună conține un calendar circular care invită la cartarea și observarea propriului ciclu menstrual/ trăiri, senzații, comportamente în funcție de fazele lunii.

Ce aduce agenda jurnal la a treia ediție?  

 • Gândirea ciclică pe calendar circular
 •  Fazele lunii și influențele ei
 • Luna în tranzit prin zodiac pe elemente
 • Ritualuri în funcție de fazele lunii
 • Focus pe menstruație ca timp sacru
 • Practici feminine pentru tot anul 
 • Plante sacre pentru femei
 • Arta interactivă: mandale de continuat și desenat
 • Poezie revelatoare și invitație la a trăi poezie

Cele 12 luni ale anului aduc o structură pentru reflecție pe 3 categorii: 

 1.  lucrul cu fazele Lunii de pe cer,
 2.  observarea propriului ciclu menstrual
 3. și alinierea la echinocții și solstiții ca repere

Luna lila este pentru tine și dacă nu mai ai menstruație pentru că ai trecut la vârsta înțelepciunii (felicitări!) sau ești în sarcină/alăptare (ce bucurie!). Poți lucra atunci doar cu observarea Lunii de pe cer și integra în viața ta înțelepciunea de a trăi ciclic pe care corpul tău o cunoaște intuitiv. La menopauză nu mai ai nevoie de firul roșu să-ți reamintească ceea ce ai practicat circa 30 de ani. Poți continua însă să aduci înțelepciunea ciclicității și a respectării ritmurilor naturale în social. 

Gândirea ciclică este profund echilibratoare și necesară de adus în practica socială, în modul în care gândim, lucrăm și evaluăm rezultatele muncii noastre cu integrarea de lecții și repaosul necesar între perioade intense de activitate. Nici bărbații nu funcționează doar liniar decât cu costuri emoționale și fizice mari. Și ei trec prin schimbări hormonale mai puțin predictibile decât femeile. Ritmurile și ciclicitatea naturii, influențată de cosmos, se regăsesc în interiorul nostru și ne pun în armonie cu natura noastră profundă când alegem să o respectăm.

Luna Lila nu are un companion pentru crai anul acesta. Contăm pe femei să ducă mesajul și mai ales practica de gândire și funcționare ciclică și atenție la corp și la emoții în parteneriat, familie, loc de muncă, comunitate. 

Contributoare de texte: Adela Dumitriu, Artela,  astrologie, Lia Bolte, Femeia Trezita, Ina Curic (coord), Sori cu Luna Artă minunată de la: Diana Diaconu,  Tely Iacșa,  Anca Culachi-Roșu,  Olivia Maria Crucița Pasca, Cristina Adriana Gaborov, Gabriela Gergely, Cristina Eremia, Veronica Cocalea, Marina Cernat, Kristina Mihai,  Kinga Kelemen, Ana Maria Zaharia, Ina Curic.

 

Luna Lila ediția a 2-a, 2021

Ediția a doua a agendei a venit în variantă color, lucrată de o echipă de aprox 20 de contributori de texte, designeri si ilustratoare.

Luna Lila 2021 s-a îmbogățit cu astrologie de la Adela Dumitriu, cu feminitate și menstruație conștientă de la Laura Maria Yara și cu practici feminine de la Emilia Priceputu. Fire ținute împreună cu contribuții suplimentare pentru reflecție și practică de Ina Curic, Sori cu Luna. 

Mare apreciere pentru artistele minunate care au venit la joc cu Luna Lila!

* Tely Iacșa: pagina de titlu &  introducere, separator august.* Alexandra Zachi: separator noiembrie și “Uterul”.* Anca Culachi-Roșu: solsitiții și echinocții, arhetipuri feminine, altarul străbunilor.* Andreea Francisc: separator decembrie, martie & “Sângele tău Sacru“. * Bianca Veșteman: separator ianuarie, femeia cu plante, luna plină, luna de la practici feminine.* Ana Maria Zaharia: separator februarie și “Femeia  și Vulva“.* Cristina Eremia: separator iulie, Intenții și “Reîntoarcerea la feminitate“.* Cristina Mureșan: separator mai, femeia cu luna la final.* Diana Diaconu: separator septembrie, “A fi Femeie”&“Suntem ființe ciclice“.* Marina Cernat: separator iunie, femeia cu zodiile & “Ciclul Menstrual“, planșa de joc Integration Game.* Mirela Andrei: separator aprilie și octombrie, baie de lună, fundaluri la conexiune astre, lună nouă & plină și mișcări și sunete pentru femei.

Prima ediție din 2020

Agendă datată cu fazele lunii 2020

 • Dacă vrei un instrument de planificare și reflecție care să sprijine atât energia ta masculină de acțiune și focus cât și energia feminină de reflecție și ancorare în corp…
 • Dacă vrei o alternativă la presiunea de a fi în activitate constant și liniar, ignorând corpul de femeie…
 • Dacă ai obosit să planifici liniar și rigid obiectivele tale de lucru, cu stresul timpului prea scurt…
 • Dacă ești mereu în acțiune și simți nevoia de respiro și reflecție pentru a integra experiențele…
 • Dacă vrei inspirație zilnică în agendă pentru a te conecta la energia ta feminină și propriul tău ciclu menstrual…

… Hai în călătorie în 2020 cu o agendă datată cu luna pentru femei care doresc să crească energia și puterea de manifestare feminină.

Luna Lila 2020 este o agendă datată cu fazele lunii care aduce, pe lângă liniaritatea calendarului solar, gândirea ciclică conectată la lună cu fazele și influențele ei asupra femeilor.

Agenda Luna Lila 2020 este un instrument de reflecție și integrare pentru femei care doresc să manifesteze echilibrat energia feminină și masculină, sau să crească conștiența și ancorarea în energia feminină.  Include atât gândire și planificare liniară, axată pe obiective și acțiune în intervale de timp clare,  cât și gândirea fluidă, ciclică care lasă spațiu pentru reflecție, creație și exprimare emoție.

Pe lângă calendarul lunar folosit frecvent, fiecare lună conține un calendar circular care invită la cartarea și observarea propriului ciclu menstrual.

În corp de femeie funcționăm ciclic, nu liniar. Un detaliu de diferență biologică esențial care face posibilă reproducerea vieții. Oricât de mult a fost ignorată și distorsionată semnificația menstruației, impunându-se “omul” drept concept neutru care este de fapt după asemănarea bărbatului, ciclicitatea femeii rămâne un reper important pentru cunoașterea și acceptarea de sine.

Podcast gratuit Sori cu Luna pe Anchor FM și Spotify.

Primul episod din podcast despre Agenda Luna Lila si planificare de tip yin sau yang cu Camelia Nistor, Atelier FeminYin.

Agenda conține:

* informații despre ciclicitatea corpului de femeie în acord cu fazele lunii

* întrebări de reflecție despre puterea feminină și echilibrarea energiei masculine

* exerciții și ritualuri de grijă față de sine care captează energia lunii

* spațiu de reflecție și desen pentru latura de creativitate și sensibilitate feminină

* repertoir de adrese cu cercuri pentru femei și femei-ghid care facilitează cercuri și lucrează cu terapii și teme de putere feminină

Imagini din ediția a 2-a, 2021.

6 thoughts on “Luna Lila”

 1. Sunt la a doua agenda achiziționata de la Sori cu Luna.
  Mărturisesc ca am fost mult mai incantata de agenda anului 2021, fiind mai bogată în informații și mai bine ilustrata; am fost plăcut surprinsă sa observ ca fazele lunare sunt prezentate și in cea de anul acesta, dar cred ca s-a strecurat o greșeală: este menționat ca fiind prima luna plină din an in data de 17 Ianuarie, dar este pe 18. Poate o scăpare neintenționată??
  Oricum, agenda este frumoasa, mult admirata de surorile mele, de fiecare data când o văd.

 2. Asa mare-i bucuria sa va descopar, v-am cautat si se pare ca ati venit la timpul potrivit pentru mine. Datorita prietenei si nasei mele de cununie spirituala Malvina (Astro Malvina), careia ii sunt recunoscatoare. Sunt atatea idei frumoase, practice si utile si am mult de parcurs sa va prind din urma, dar absorb cu bucurie fiecare cuvant al vostru, fiecare gand, fiecare idee sau sfat, sunteti minunate!
  Cu rabdare si bucurie nespusa astept si eu calendarul Lunei Lila pe 2022!
  Pace si recunostiinta!

Lasă un răspuns