Am început programul online Surorile Lila   – o comunitate de practică pe tot parcursul anului 2022, însoțită de Agenda Luna Lila 2022, instrument de practică feminină și de echilibrare yin-yang aflată la a treia ediție.

Programul Surorile Lila aduce instruire, inspirație și suport pentru a cultiva auto-cunoașterea, puterea și bucuria în corp de femeie.

Parcurgem anul împreună cu Luna Lila 2022 continuând să ne reamintim și reimaginăm ce înseamnă să fii femeie, în deplină asumare, putere și bucurie. Vom explora darurile noastre și cum le putem aduce lumii pentru a crea mai multă armonie în interior, în relații, parteneriate și comunități.

Suntem deja peste 40 de femei în această comunitate de practică. Vezi detalii și înscriere în acest program de insoțire, care mai este posibilă până în luna mai 2022 sau până la atingerea numărului maxim de înscrieri.

 

Dacă vrei să accesezi doar webinariile interactive care aduc instrumente valoroase de practică intr-un program de comunitate facilitat profesionist, te poți înscrie individual doar la webinarii.

Primul webinar din seria întâlnirilor de comunitate este pe tema:

Reconciliere și Pace in înterior și in Relații

Vezi detalii aici – Dacă ai interes pentru această temă de lucru, independent de programul Surorile Lila, te poți inscrie doar la acest eveniment, prin achizitia webinarului aici in magazin online.

Vom avea 2,5 ore de practică impreună cu instrumente valoroase pentru a-ți susține lucrul personal cu situații și relații conflictuale și dureroase care incă nu sunt integrate.

Webinarul va fi inregistrat si il vei putea parcurge si ulterior, pentru a vedea temele si instrumentele practicate.

 

Vă așteptăm cu drag în cerc de practică,

Surorile Lila

Lasă un răspuns